tirsdag 10. april 2012

Litteraturhistorie

Håper alle har hatt en fin påskeferie!

Denne uka skal vi avslutte størstedelen av arbeidet med wikien vår om norsk litteraturhistorie. Vi bruker én økt på onsdag, og én på fredag til å jobbe med denne på skolen. Mange er godt igang med å skrive sine fagtekster, men det som mangler er interne linker.

1. På siden om den aktuelle perioden du jobber med skal det være en link til begge forfatterne som hører inn under denne. I tillegg skal det være en link til innholdsfortegnelsen. Altså minimum tre linker.
2. På siden dere lager om hver forfatter skal det være en link til den perioden forfatteren hører inn under, i tillegg til en link til den andre forfatteren som vi har valgt ut for samme periode. Altså minimum to linker.
3. Husk også å skrive ned kildene mens dere jobber. Dette er et arbeid som kan være vanskelig å gjøre etterpå hvis dere har jobbet med flere kilder.


I tillegg til å jobbe med wikien skal vi denne uka lese to tekster + se litt mer på heldagsprøva dere fikk igjen før påske. Det er idag fem - 5 - uker til eksamensdagen i norsk, så vi må bruke tiden godt de neste ukene!


Geir

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar